Yoga en Thai yoga massage combi weekend

Yoga en Thai yoga massage combi weekend

Een uniek intensief yoga weekend temidden van het Zuid- Limburgse landschap.

 

Een kleine groep van max 10 deelnemers maakt dat er veel individuele aandacht is en een betrokken en warme sfeer gegarandeerd kan worden.

Wanneer 13-14 juli 2018.
Locatie Zijnscentrum
Kosten € 200,- p.p (incl. btw)

Het aanbod

Zal bestaan uit een combinatie van diverse yoga vormen waarbij we in de basis werken vanuit de Astagha yoga, wat 7 vormen omvat, waaronder Hatha, Kundalini en Raja yoga. Indien het weer het toelaat kunnen we buiten werken! Monique beoefent reeds 30 jaar yoga, is 20 jaar geleden opgeleid in India en Nederland binnen de Astagha traditie volgens de sutra’s van Patanjali. Maar ook eigenwijs in haar vorm waar ze alles wat ze geleerd en ervaren heeft in haar leven onderdeel laat uit maken van het proces. En dat is komen tot meer zelf-inzicht, zelf-liefde, aanvaarding en compassie. Down to Eart, verstilling, humor en speelsheid zijn mijn sleutelwoorden. Spiritualiteit is wat hier en nu is, dat wat in ons dagelijks leven plaatsvind en niet in de kosmos. Echter sluit ik niet uit dat we deel zijn van een groter geheel die, waarmee we in contact kunnen zijn met ons-Zelf, ons toegang geeft tot een onmetelijke synergie energie waarmee we ons enkel kunnen verbinden vanuit speelsheid. ‘Zijt ge niet zoals de kleine, dan zult ge Gods rijk niet binnengaan’ een zin waarbij het lang geduurd voordat ik deze uitspraak vanuit mijn katholieke opvoeding begreep. En hoewel ik geen enkele religie aanhang, leer ik van elke die zich aan mij toont.

We zullen onze bewegingen aanvullen met het aanleren van enkele basis technieken van uit de TTM Traditionele Thai Yoga massage, ook wel yoga massage genoemd. Beide tradities vullen elkaar haarfijn aan.
Bij de TTM zullen we werken in 2 tallen waarbij de technieken er toe dienen om het lichaam te stretchen, de meridiaan banen te activeren en te stimuleren, Prana of wel Chi levensenergie in beweging te zetten. De Thai yoga massage instructies worden gegeven op de vloer en met kleding aan. Ervaring is niet nodig.


Verzorgde lunch is inbegrepen, avond eten bereiden we samen waarbij we ieder vragen 1 ingrediënt mee te nemen zodat we komen tot een eigenzinnige unieke maaltijd, kampvuur, hout gestookte sauna en hottub staan te beschikking in de avonduren.

Verblijf.


Kamperen is tegen een meer prijs van €25. p.p. per nacht mogelijk. Andere meer luxe accommodatie is volop aanwezig op loopafstand of te regelen in nabij gelegen omgeving en daarbij helpen we je graag. Geef wel tijdig aan als je dat wil gezien het hoogseizoen!

Monique Schepers is lid van de beroepsvereniging van yoga docenten Nederland en lid van de Europese unie, gecertificeerd 1 graad TTM.

Dus meld je aan.

Welkom Monique Schepers.

Website by Webroots