Rolf Sanderson

Mijn naam is Rolf Sanderson, geboren 11 maart 1955. Na een korte carrière in de biologische dynamische landbouw ben ik op 27 jarige leeftijd psychologie gaan studeren aan de universiteit in Groningen. In 2000 ben ik afgestudeerd als psychotherapeut. Naast mijn werkzaamheden als hoofdbehandelaar, supervisor en manager-zorg ben ik 2 dagen per week beschikbaar voor patiënten in onze praktijk.

In 2006 besloot ik om met mijn toenmalige echtgenoot, maar nog steeds praktijk partner, landelijk te gaan wonen en hadden we de droom om een praktijk aan huis te beginnen. In 2015 was onze eerste werkruimte klaar, ‘van koestal naar praktijk’ en 5 klusjaren verder. De boerderij is nog lang niet af maar ik ben blij en trots om de deuren open te hebben, op een mooie plek in de natuur, voor mensen die de behoefte hebben zichzelf te ont-wikkelen en te leren binnen een holistische visie.

Naast verbouwen en klussen kwamen er paarden op onze weg, die ons met hun vriendelijke aanwezigheid de nodige ontspanning bieden. Maar de aanwezigheid en omgang met paarden boden mij ook een gelegenheid om te leren op een manier die voor mij onbekend en ongekend was. Dat heeft gemaakt dat ik samen met mijn partner Monique Schepers diverse opleidingen en cursussen heb gevolgd om paarden in te zetten in therapeutische en leerprocessen. Deze bijzondere en directe vorm van leren en ervaren blijft mij fascineren.

Ik ben vader van 4 kinderen en opa van 2 kleinkinderen. Naast mijn werk, klussen op de boerderij en de paarden luister ik graag naar muziek en geniet ik van het bourgondische leven.

Naast verbouwen en klussen kwamen er paarden op onze weg, die ons met hun vriendelijke aanwezigheid de nodige ontspanning bieden.

Website by Webroots