Wachttijden

Psychotherapie is verzekerde zorg, hiervoor zijn er helaas wachtijden.

Rolf heeft contracten met:
VGZ, CZ, Achmea/Zilveren kruis, Menzis, Multizorg/VRZ, Caresqo en DSW.

Verzekerde zorg kent een eigen risico van max. €385. Voor behandelingen die niet worden vergoed (de zogenaamde ‘overige zorg producten’ OZP), zoals relatietherapie en aanpassingsstoornissen gelden de tarieven die u kunt terug vinden onder de link tarieven.

Rolf Sanderson actuele wachttijd:

Aanmeldingswachttijd maart 2023: voor behandeling via de specialistische GGZ is er op dit moment een patiëntenstop.

  • Dit is de wachttijd tussen het moment dat u met mij contact opneemt voor een afspraak en de datum dat de intake plaatsvindt.

Behandelingswachttijd: geen

  • Dit is de wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de behandeling.

Er zijn geen verschillen in wachttijden tussen verschillende problemen/hulpvragen (diagnoses) of verzekeraars.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.
Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake start. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Monique Schepers

Bij problematiek waarbij sprake is van van stress, burn-out, levensfase of relatieproblematiek of wanneer er vraag is naar lichaam en ervaringsgerichte therapie kunt u terecht bij Monique Schepers. Deze behandelingen worden niet vergoed en kennen wachttijd van max. 2 weken.

(de treeknormen).

Website by Webroots